doTERRA æteriske olier

Følelsesmæssig balance med æteriske olier

“Sundhed er vores fødselsret. Det er den fuldkomne forening af sjæl, sind og krop. Ikke et højtflyvende ideal, der er svært at opnå; men noget så enkelt og naturligt, at mange af os har overset det.”                                                                  Dr. Edward Bach

Æteriske olier støtter og heler kroppen og giver følelsesmæssig balance.

Olierne styrker os igennem 5 stadier og forbereder os til det næste stadie.

  1. Æteriske olier assisterer i kroppens helingsproces
  2. Æteriske olier assisterer i hjertets helingsproces
  3. Æteriske olier assisterer i at forløse og slippe begrænsende overbevisninger
  4. Æteriske olier øger spirituel opmærksomhed og genforbinder kontakten til det der er større
  5. Æteriske olier inspirerer os i at opfylde vores livsformål

Genfind den sunde balance

doTerra´s æteriske olier er kraftfulde, olierne støtter i kroppens helingsproces. Nogle af olierne anses for at være 40-60 gange stærkere og mere potente end urter. Æteriske olier hjælper kroppen i at modstå og bekæmpe uvenlige mikroorganismer, olierne renser organer, kirtler og støtter kroppens naturlige funktioner og balance og øger kroppens vibrationer. Planternes frekvenser korresponderer med menneskers frekvens og stimulere til at finde den rette balance

Følelsesmæssig balance og slip af med begrænset overbevisninger

Når de æteriske olier sikre kroppens sunde funktioner og balance, er grundlaget til for at hjertet gennemstrømmes og vitaliseres, og nu kan der åbnes til vores følelses rige.

Æteriske olier øger kroppens vibration og giver øget velvære og modstandskraft. Undertrykte følelser der tilbageholdes og lukkes ind i os, oplagres i krop og psyke. Hvis vi forstiller os at følelser er energi, der stagnerende når de ikke kan løbe frit. Konsekvensen af tilbageholdte følelser er lav og fortættet energi, der ophobes inde i os, og som udtrykkes som for eksempel angst, depression, nedsat lyst. Vores vitalitet daler, frekvensen i cellerne daler, det er her æteriske olier er særlig velegnet til at genskabe den sunde naturlige frekvens i krop og psyke.

Æteriske olier´s forskellige unikke frekvenser, afbalancerer vores lave frekvenser og hjælper kroppen tilbage i sin naturlige balance, også i overgangsalderen, hvor ny balance skal falde på plads. Olierne øger også modstandskraften og højner livsenergien. https://www.linehou.dk/doterra-aeteriske-olier/

Hvordan heler vi?    – Ved at forløse og modtage!

Det er vigtigt at forstå at heling er en proces. Processen kan deles op i to overordnet hovedprincipper. Ved at forløse og modtage!

For at få plads til positive følelser og nyt liv, er det nødvendigt at forløse ophobede og stagnerede følelser. Er der et dybtfølt ønske i at få det bedre og genfinde sin balance, og er der vilje til at være med sig selv i en proces hvor følelser løsnes er det muligt at slippe gamle ophobede følelser. Overgivelse til processen er vejen til at hele. Der bliver mere plads inden i til at være den du længes efter. Mere plads til at modtage det der venter og som er en del af dit livsformål.

Spirituel opmærksomhed

Der er olier der arbejder på at trække sløret fra øjnene, den barrierer mentale overbevisninger og fortættede følelsesenergi ligger som et slør henover vores bevidsthed. Olierne afsløre sandheden, og vi forbinder os til sjælen og vores lys. Frankincense er eksempel på en olie der støtter spirituel opvågning og hjælper med at åbne til guddommelig kontakt. Olien minder os om at vi ikke er forladt, men at vi er elsket og beskyttet.

Læs og lyt mere om doTerra oils: https://www.youtube.com/user/doTERRAcorp

Læs mere om æteriske olier: https://www.linehou.dk/aeteriske-olier/