Profil

Psykoterapeut Line Hou – profil

I mit arbejde med mennesker, stiller jeg min viden og erfaring til rådighed, jeg guider mennesker igennem deres livskriser, bistår dem i deres søgen og længsel efter at komme i balance og have det godt med sig selv. Jeg er specialiseret inden for selvmord og livskriser, hvor følelser og kroppen viser reaktioner der er svære at håndtere.

Jeg hjælper mennesker der oplever selvmord i deres netværk, og mennesker der har en livskrise, hvor livet føles svært og uoverskueligt.

Min rejse er som heltens, hvor mange prøvelser skal gennemleves, jeg har kæmpet mig ud af trygheds afhængig, hvor frygten for ensomhed til tider var større end kærligheden til mig selv. Jeg har lært min sjæls stemme at kende, og ved at jeg guides gennem mine følelser og krops sansninger. Jeg har tillid til følelserne og kroppens sprog, at føle og erkende følelserne og kroppens sprog, er vejen til at blive fri. Jeg har erkendt, at det der kommer først er kærligheden til mig selv, dette gælder i alle livets aspekter, og forunderligt nok betyder dette, at mere kærlighed strømmer til og fra i mine relationer.

Når vi mennesker tør gå i dialog med vores følelser og kroppen, åbnes vejen til at forstå livet. Når vi er i smerte, har de fleste af os lært at lukke ned for at mærke, og det kan vi ikke tåle. Smerten lagres i kroppen og vil over tid vise sig i følelsesstemninger og kropssymptomer som er ubehagelige.

Min baggrund

  • Fagområde og speciale indenfor selvmords rådgivning og livskriser
  • Arbejder med GenNøgler, en metode bygget på I Ching med fundament i videnskab og mystisme
  • Deltaget i et personligt trænings og healings forløb i Womb Wisdom
  • 4 års chok-traume efteruddannelse fra Skolen for Psykosomatik, er i løbende efteruddannelse, på tiende år
  • 2 års jungiansk efteruddannelse familiestruktur – relationer – symboler – drømme
  • 1 års supervisionsuddannelse
  • 4 års psykoterapeutisk uddannelse
  • Uddannet sygeplejerske
  • Modtager løbende supervision 

Arbejdsområder

Jeg tilbyder individuel sessions og kurser. Mit speciale er inden for selvmord og livskriser og bearbejdning og forløsning af gamle belastninger. Jeg støtter og hjælper mennesker igennem deres livskriser.

Jeg hjælper med at skabe kontakt til sjælen, kontakten skabes igennem dine følelser og kroppens sprog. Personlig udvikling handler også om spirituel forbundethed.

Erfaring

Jeg har været selvstændig psykoterapeut og rådgiver siden 2006.

Gruppeleder i udviklingsgrupper.

Familierådgiver i Københavns kommune, støtte og vejledning til ramte familier.

Frivillig i NEFOS, rådgivning til pårørende og efterladte til selvmord.

Tilrettelagt og gennemført gruppeforløb for efterladte og pårørende til selvmord.

Oplært frivillige rådgivere i Nefos.

En periode på 5 år har jeg arbejdet lederudvikling med fokus på det personlige lederskab.

Har været leder inden for sundhedssektoren

Har arbejdet inden for sundhedssektoren i mere end 20 år.

Min form er at være tilstede, igangsættende og procesorienteret. Jeg støtter og giver dig nærvær hele vejen igennem. Jeg arbejder for, at vi mennesker tager ansvar for – og vare på det gode liv.

Målet er, at du som det unikke menneske du er, skal kende dig selv, føle dig mere hel og mærke livsglæde, energi og mening i livet.