Gruppe

Ramt af selvmord – brug livskrisen som personlig og spirituel udvikling

Et gruppeforløb er et forum for 6-8 personer der oplever at være i en livskrise. Måske er du ramt af selvmord eller en følelse af at der er kaos i livet.

De fleste mennesker der er i en dyb livskrise, føler sig isoleret og ensomme, dog ikke nødvendigvis socialt, men en inden i ensomheds følelse. Der er et naturligt behov for at få støtte og vejledning, og genkende sig selv i andre.

Gruppen sammensættes af personer der ønsker at blive klogere på, hvad en livskrise er, også set fra en spirituelt vinkel. I mellem møderne skal du være klar til at sætte tid af til dig selv og øge opmærksomheden på krop og følelser. Det er gavnligt, at sørge for at skabe små perioder med ro og stilhed. Stilhed åbner op for bedre, at kunne høre egen visdoms kommunikation, der kommer inde fra, som er sjælens sprog.

Du kan støtte din personlige proces med æteriske olier, der fremmer din proces og afbalancerer psyke, krop og det mentale. Olierne hjælper med at gen-forbinde dig og assisterer din healings proces.

Der er mulighed for at aftale individuelle samtaler.

Ingen bør være alene når livet er svært

En gruppe kan støtte og skabe netværk om det svære i livet.

Det er en fordel at du har erfaring i at dele dine følelser, og lytte til andre uden at komme med gode råd, blot være en god lytter.

Læs blog indlæg på hjemmesiden, www.linehou.dk samt under menuen selvmord, livskriser og æteriske olier

Gruppen mødes 2 timer hver anden uge over 6 gange. Inden gruppen starter, er der en individuel før samtale, hvor vi afstemmer forventninger.

Der starter to grupper op, den ene mødes hver anden torsdag kl. 16.30-18.30 i København og hver anden tirsdag i Faxe Sundhedshus

15.30-17.30. Grupperne starter op i august 2019.

Gruppeforløbet er velegnet som et før forløb for online kurset, der er et dybere og mere intenst forløb.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for spørgsmål.

Pris:

Før samtale kr. 600,-

6 mødegange i gruppe kr. 1200,-

Personlige samtaler som supplererende kr. 700,- pr. time

Æteriske olier afregnes under forløbet

Beløb for gruppeforløbet indbetales inden gruppestart, og er bindende for hele forløbet. Fuld refundering af beløb kan ske ved afmelding senest 10 dage før start, ingen refundering ved senere afbud.