Æteriske olier – hvordan bruges de?

Æteriske olier – hvordan bruges de?

doTERRA æteriske olier
doTERRA olier

Hvordan bruges æteriske olier?

doTERRA æteriske olier er rene, du kan bruge olierne dagligt og de er velegnet til mange formål. Jeg er specialiseret i at bruge olierne til følelsesafbalancering. Læs her

 

 

 

Aromatisk: visse æteriske olier egner sig til luftspredning via en diffuser. Igennem diffuseren  forfindes olien til luftbårne olie essenser, og optages direkte og udøver sin virkning. Diffuser har desuden den effekt, at luften renses for uønsket lugt og luftbårne virus, bakterier og andre mikroorganismer.

Lokalt på kroppen, udvortes: de æteriske olier kan påføres direkte på huden, og olien optages igennem huden. https://www.doterra.com/US/en/blog/science-safety-physiology-essential-oil-cellular-activity

Indtages: æteriske olier støtter og styrker helbredet generelt, afbalancerer kroppens biokemi og arbejder på følelserne. Olierne kan også tages som et dagligt kosttilskud.

Hvordan bruges olierne: https://www.youtube.com/watch?v=6UPlS_mOW2s

doTERRA æteriske olier er de fineste på markedet, olierne er renere og mere potente end det der kræves til markedets øko certificering. doTERRA er blandt verdens reneste og mest virkningsfulde æteriske olier.

Kontakt mig for et behandlingsforløb der tilpasses dig. Jeg tilbyder privat konsultation, hvor jeg finder de olier der passer præcist til din proces og behov. Olierne hjælper dig med at komme i balance, detoxer og styrker kroppen og støtter samtidig i følelsesmæssige forløsninger, så du opnår balance. https://www.linehou.dk/foelelsesmaessig-balance-depression/

Når du først erfarer og lærer olierne at kende og oplever oliernes positive og kraftfulde virkning, vokser der også et ønske om at tage mere ansvar  om eget helbred. Mange bruger olierne til eget brug og naturligt til hele familien.

Lad dig inspirere, brug olierne, de virker og er helt uden bivirkninger.

Link til Line doTERRA æteriske olier
Du kan vælge at bestille dine DoTERRA olier ved, at trykke på ovenstående link, her kan du skrive dig op i doTERRA og bestille dine olier direkte. Du betaler et mindre fee når du skriver dig op, og får adgang til at købe doTERRA olier til indkøbspris.

Læs og lyt mere om doTerra oils:

doTERRA Katalog: