Gene Keys

Gene Keys – Danmark

Gene Keys
Gene Keys

GenNøglerne er en slags moderne I Ching, der bygger bro mellem øst og vest, mellem mysticisme og videnskab. Dybt inde i alle vores celler ligger store hemmeligheder begravet. Vores DNA er en slags superleder, som er ekstremt følsom over for udefrakommende påvirkninger. Igennem Richard Rudds formidable kortlægning af Gene Keys, har i alle nu et redskab som, vi alle kan benytte til at transformere vores dybe indre sår til mere lys og liv.

De elektromagnetiske bølger, som vi sender ind i vores DNA, især via vores tænker, følelser og handlinger, afgør om vi befinder os i en tilstand af frygt og overlevelse eller i en tilstand af tillid og kærlighed.

Det er den rejse fra frygt til tillid, som er fuldkommen afgørende for vores fremtid som mennesker. vi skal lære at programmere tillid og kærlighed og lys ind i vores celler, det er tid til at transformere til nyt liv.

Rejsen går fra skyggeland til lys, vitalitet og transparens.

Gene Keys –

https://teachings.genekeys.com/

Jeg arbejder med fokus på Venusstream, den del af GenNøglerne, hvor der er fokus på følelses transformation. Du får støtte til dine processer og styrker din udvikling. I venus frekvensen er fokus, at transformere gamle begrænsende dybe sår og programeringer, så der bliver plads til mere lys og livsglæde.

Følelsesarbejde i Gen Nøglerne referer til Venus sekvensen i profilen.
Når vi arbejder med at balancere vores følelser, stabiliseres vi og bliver mere centreret i os selv.
Følelsesarbejde læs mere

The Golden Path Program

A Step by Step Guide to Your Profile

The Golden Path offers simple step-by-step guidance to engage with the Gene Keys Wisdom in your life. This program describes in detail how to decode your profile, describing each Line, Sphere, and Pathway.

Hologenetic profile

Ønsker du at bliver guidet igennem din profil kontakt min kollega Pia Mark, Århus.