Ny metode i følelsesarbejde

Moderne følelsesarbejde – Traumeforløsning

Psykoterapi i København og online

Ny metode i følelsesarbejde
Følelsernes visdom

Ny metode i følelsesarbejde, handler om at vi i større grad viser tillid til, at følelserne er visdoms sprog.
Vi står i et paradigmeskift i arbejdet med personlig udvikling. Skiftet går fra, at “læreren” ved bedst, hen imod facilitering af at den enkelte er mesteren i eget liv.
Jeg har igennem de sidste 10 år rejst rundt i verden og indsamlet viden og erfaring omkring det nye følelsesarbejde.
Jeg har designet en metode til, hvordan vi blidt, bevidst og kreativt forløser blokeringer i vores følelsesliv.

Hvad er den ny metode i følelsesarbejde?

Når personlig udvikling sker i en kombination af et fokus på sig selv og at være i et fællesskab, sker forandringerne hurtigere og dybere.
Intensiv personlig udvikling i en dynamisk sammensætning af flere metoder virker. Jeg kombinerer online møder, fysiske møder og æteriske olieterapi i personlig udviklings kurser. Når vi er i et fællesskab spejler vi os i hinanden. Vi oplever og erfarer dybt at vi ikke er alene, og opdager at være i en livskrise er alment og menneskeligt. Det er tid til at vi deler og er sammen i de svære livs- og følelsesprocesser.

 

”Som mennesker møder vi gennem hele livet følelsesmæssige udfordringer. Når vi støtter og lærer af hinanden, normaliserer vi vores livsprocesser”.   Line Hou.

Følelser er kilden til at dræne os eller give os power

De fleste af os har ikke lært at håndtere vores følelser. Vi er utrænede i frit at udtrykke vores følelser. Tidligt i livet har vi lært at lukke vores følelser inde. Følelser er energi som alt andet. Når energi oplagres i krop og psyke, og der lægges bånd på igen og igen, er det som luft i en ballon, der udvider sig og som på et tidspunkt sprænger. Når følelserne ophobes, kommer vi i ubalance, og vi mærker reaktioner i krop, psyke og mentalt.

Personlig udvikling i gruppe

Kontakt mig: https://www.linehou.dk/kontakt/

https://www.berlingske.dk/samfund/hver-femte-foeler-sig-alene-og-uden-for-faellesskaber