Persondatapolitik for Psykoterapeut Line Hou

 1. Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse fra vores kursusdeltagere. Disse oplysninger indsamles ved tilmelding til vores kurser eller ved brug af vores hjemmeside.

 1. Formål med indsamling og brug af personoplysninger

Vi indsamler og bruger personoplysninger til følgende formål:

 • At administrere tilmeldinger til kurser
 • At sende relevante kursusoplysninger og materialer
 • At kontakte deltagerne vedrørende kursusrelaterede opdateringer
 • At opfylde lovmæssige forpligtelser, såsom bogføringskrav
 1. Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer personoplysninger i den periode, der er nødvendig for at opfylde de angivne formål ovenfor eller så længe det kræves i henhold til gældende lovgivning. Når opbevaringsperioden udløber, vil oplysningerne blive slettet eller anonymiseret.

 1. Beskyttelse af personoplysninger

Vi tager alle rimelige forholdsregler for at beskytte personoplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller destruktion. Adgang til personoplysninger er begrænset til medarbejdere, entreprenører og agenter, der har brug for oplysningerne for at udføre deres opgaver.

 1. Deling af personoplysninger

Vi deler ikke personoplysninger med tredjeparter uden forudgående samtykke fra den pågældende person, medmindre det er nødvendigt for at opfylde lovmæssige forpligtelser.

 1. Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang, rettelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger eller anmode om begrænsning af behandlingen.

 1. Ændringer i persondatapolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne persondatapolitik. Opdaterede versioner vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne persondatapolitik, bedes du kontakte os på linehou@connectu.dk.

 

0/5 (0 Reviews)