Terapi og gruppeforløb

Terapiformer

Det mest almindelige er at mennesker søger individuel terapi, hvor du i et forløb arbejder med dig selv. I det individuelle forløb vil du også arbejde med dine relationer, dog uden at de er til stede.

Parterapi er for jer der ønsker at udvikle jer selv og jeres relation. I parterapi arbejder du med at bevidstgøre dig om dine egner værdier, ønsker, adfærd og prægninger og hvordan disse spiller ind i relationen til din partner og omvendt.
Jeg hjælper jer med at oversætte hvad der sker imellem jer, I øver jeres kommunikation med hinanden, bliver mere klare på egne og fælles behov og ønsker. Øger jeres bevidsthed på egne sår der igen og igen viser sig som fastlåste mønstre I udspiller overfor hinanden.

At søge terapi og rådgivning, er for mange et stort skridt. Og måske har du været i overvejelser i længere tid, og nu er du klar til at arbejde med dig selv. Det er et godt skridt, når du vælge at gøre noget vigtigt for dig selv og hinanden.

Rådgivning og samtaler som efterladt og pårørende til selvmord

Er du pårørende til en nær der har foretaget selvmordshandlinger tilbyder jeg:
Individuelle samtaler og familiesamtaler.

Du er velkommen – kontakt mig og hør mere, jeg træffes på mail og telefon.

Det er i relationer vi heler

I et terapiforløb indgår du i en relation med mig, jeg anvender forskellige psykologiske metoder.
I samarbejde med dig indfører jeg dig i dele af metoderne, som en del af at øge din bevidsthed, give dig selvindsigt og værktøjer som du kan bruge i din hverdag.
Det handler i høj grad om at du øger din bevidsthed og selvindsigt og derved selvansvar.
Relationen os imellem danner tryghed for at du tør åbne dig og dykke dybere ind i dig selv.

Metoder
Traumebehandling, Psykosomatik, Den Poly vagale teori, psykoanalyse, Jungiansk psykoanalyse.

 

Velkommen
Velkommen

Traumebehandling – specialist i psykoterapi

Igennem terapiforløbet bliver du mere bevidst om dig selv. Bevidst om dine tanker, følelser, kropsreaktioner, handlemønstrer og hvordan du er sammen med andre på. Derved opnår du større autonomi, selvstændighed, sikkerhed på egne grænser og værdier.

Jeg har speciale inden for selvmordsområdet. Jeg arbejder og har igennem mange år arbejdet med mennesker der har oplevet næres selvmordshandlinger.
En nær der har taget sit liv eller haft selvmordstanker/handlinger.
Mit fokus er at hjælpe dig med at forløse de ubearbejdede oplevelser der ligger inden i. Ubearbejdede ned- og fastfrossede oplevelser, der ligger lagret inden i efter voldsomme og pludselige hændelser.
Traumer som du har oplevet i dit liv eller igennem dit barndomsliv.

Livskrise og terapi

Mange oplever sig i en livskrise et pres opstår inden i, hvor følelse af meningsløshed og nedsat lyst til livet, kan blive dominerende. Dette er tegn på at der er psykisk overvældelse der ikke er og bliver bearbejdet, som kan være gamle som nye oplevelser.

En skilsmisse, dødsfald, sygdom eller andet kan presse dig endnu mere, og nu aktiveres gammelt stof samtidigt, og du er mere udfordret end tidligere.

Angst kan aktiveres og du føler dig presset og handlingslammet, måske i opgivelse, men der er håb!
Dette er et eksempel på at nervesystemet kører i loop og er fastlåst, det er almindeligt men ikke normalt.
Hjælp til regulering og afstemning af dit nervesystem, er en del terapiens virkning henimod balance og overskud.

Udviklingsgruppe som et kursusforløb

Gruppeforløb, det rykker at være i et fællesskab og ikke stå alene. Det befordrer at fastholde en varig forandring, og det er det gavnligt og helende at være en del af et fællesskab.
I fællesskaber og grupper arbejder vi med de personlige sår og traumer og med de kollektive traumer. Alle mennesker er berørt mere eller mindre af traumer, det er et fællesmenneskeligt vilkår.
I gruppen opstår samhørighed som er en stor helende og afstemmende virkning på nervesystemet, Nervesystemet bliver reguleret ved at være sammen med andre.

https://www.linehou.dk/personlig-udvikling-i-gruppe/