Terapi og personlig udvikling

Jeg giver her et overblik over indehold og hvordan du kan forvente et terapiforløb kan se ud, tryk MODEL for hvordan et forløb typisk former sig.

Det mest almindelige er at mennesker søger individuel terapi, her arbejder du i et forløb med dig selv. I det individuelle forløb vil du også arbejde med dit forhold til dine relationer, dog uden at de er til stede.

Mit speciale er sorg, krise og traumer, traumebehandling er yderst effektivt efter både store og små traumer.
Jeg har igennem mange år arbejdet med mennesker, der er ramt af at en kær har udført selvmordshandlinger. Jeg er specialiseret i terapi og rådgivning til pårørende, der har en kær der har selvmordshandlinger og til efterladte efter selvmord.
Det sætter sine spor og for rigtig at være tæt på andres selvmordshandlinger, det kan aktivere tunge tanker i en selv, og rigtig mange lever med en tung sorg og smerte inden i, og derfor oplever mange at livsglæden er begrænset.
Det behøver ikke være sådan.
Kontakt mig hvis du har oplevet en kærs selvmordshandlinger, jeg kan hjælpe dig.

Traumer sætter sig i kroppen

Overvældende oplevelser kan sætter sig som traumer i vores krop og følelseskrop, her ligger de gemt og lagret inden i, og venter på at blive bearbejdet.
En overvældende oplevelse opleves forskelligt for os og vi kommer over eller kommer ikke over disse overvældende oplevelser. Har du været udsat for en eller flere overvældende og pludselige begivenheder i livet?
Måske er du tæt på en kær der har foretaget selvmordshandlinger, har været udsat for overvældende begivenheder som ulykke, overgreb, skilsmisse, tab af en eller flere nære eller du har været udsat for udviklingstraumer i gennem din barndom:

Eksempler på begivenheder der kan give efterreaktioner.

  • Oplevet en nærs selvmordshandlinger
  • Uventede og overvældende oplevelser
  • Livskriser personlige som familiære, skilsmisse, dødsfald, overgreb
  • konflikter
  • Utryg og ustabil barndom – udviklingstraumer

Parterapi er for jer der ønsker at udvikle jer selv og jeres relation. I parterapi arbejder du med at bevidstgøre dig om dine egner værdier, ønsker, adfærd og prægninger og hvordan disse spiller ind i relationen til din partner og omvendt.
Jeg hjælper jer med at oversætte hvad der sker imellem jer, I øver jeres kommunikation med hinanden, bliver mere klare på egne og fælles behov og ønsker. Øger jeres bevidsthed på egne sår der igen og igen viser sig som fastlåste mønstre I udspiller overfor hinanden.

At søge terapi og rådgivning, er for mange et stort skridt. Og måske har du været i overvejelser i længere tid, og nu er du klar til at arbejde med dig selv. Det er et godt skridt, når du vælge at gøre noget vigtigt for dig selv og hinanden.

Rådgivning og samtaler til efterladte og pårørende til selvmord

Er du pårørende til en nær der har foretaget selvmordshandlinger måske er du efterladt til en nær der har taget sit liv eller du er pårørende til en nær der har selvmordstanker og forsøg. jeg tilbyder individuelle samtaler og familiesamtaler.

Du er velkommen – kontakt mig og hør mere, jeg træffes på mail og telefon.

NADA

Lær om NADA – en tilgang til at skabe både fysisk og mental stabilitet. NADA repræsenterer National Acupuncture Detoxification Association og involverer øreakupunktur, der supplerer terapier som psykoterapi og traumeterapi. Uanset situation, tilbyder NADA stabilitet og forbedret stresshåndtering uden specifikke diagnosekrav.

Kontakt mig i dag via linehou@connectu.dk, så vi kan starte din NADA-rejse sammen. Jeg ser frem til at være en del af din helbredelsesproces og hjælpe dig med at skabe positive forandringer i dit liv.

Det er i relationer vi heler

I et terapiforløb indgår du i en relation med mig, jeg anvender forskellige psykologiske metoder.
I samarbejde med dig indfører jeg dig i dele af metoderne, som en del af at øge din bevidsthed, give dig selvindsigt og værktøjer som du kan bruge i din hverdag.
Det handler i høj grad om at du øger din bevidsthed og selvindsigt og derved selvansvar.
Relationen os imellem danner tryghed for at du tør åbne dig og dykke dybere ind i dig selv.

Metoder
Traumebehandling, Psykosomatik, Den Poly vagale teori, psykoanalyse, Jungiansk psykoanalyse, tosporsmodellen.

 

Velkommen
Velkommen

Traumebehandling – specialist i psykoterapi

Igennem terapiforløbet bliver du mere bevidst om dig selv. Bevidst om dine tanker, følelser, kropsreaktioner, handlemønstrer og hvordan du er sammen med andre på. Derved opnår du større autonomi, selvstændighed, sikkerhed på egne grænser og værdier.

Jeg har speciale inden for selvmordsområdet. Jeg arbejder og har igennem mange år arbejdet med mennesker der har oplevet næres selvmordshandlinger.
En nær der har taget sit liv eller haft selvmordstanker/handlinger.
Mit fokus er at hjælpe dig med at forløse de ubearbejdede oplevelser der ligger inden i. Ubearbejdede ned- og fastfrossede oplevelser, der ligger lagret inden i efter voldsomme og pludselige hændelser.
Traumer som du har oplevet i dit liv eller igennem dit barndomsliv.

Livskrise og terapi

Mange oplever sig i en livskrise et pres opstår inden i, hvor følelse af meningsløshed og nedsat lyst til livet, kan blive dominerende. Dette er tegn på at der er psykisk overvældelse der ikke er og bliver bearbejdet, som kan være gamle som nye oplevelser.

En skilsmisse, dødsfald, sygdom eller andet kan presse dig endnu mere, og nu aktiveres gammelt stof samtidigt, og du er mere udfordret end tidligere.

Angst kan aktiveres og du føler dig presset og handlingslammet, måske i opgivelse, men der er håb!
Dette er et eksempel på at nervesystemet kører i loop og er fastlåst, det er almindeligt men ikke normalt.
Hjælp til regulering og afstemning af dit nervesystem, er en del terapiens virkning henimod balance og overskud.

Supervision

Supervision for terapeuter og behandlere, hvor selvmordsforebyggelse er i centrum. Individuel eller gruppervision er en praksis for terapeuter og behandlere, der ønsker at forebygge egne belastningsskader, og som ønsker at kunne afdække og risikovurdere grad af selvmordsfare af klienten.

Supervision med dobbelt blik.
Vi skal altid have os selv med, sørge for at være i balance, for ingen kan holde til hvad som helst.
Som terapeuter stiller vi os til rådighed for mennesker der har hjælp behov. Og vi ved at det belaster og øger risikoen for belastningskader.
Supervisionen har fokus på at forebygge- belastningsskader og selvmordshandlinger.

Forebyg selvmord

Udviklingsgruppe som et kursusforløb

Gruppeforløb, det rykker at være i et fællesskab og ikke stå alene. Det befordrer at fastholde en varig forandring, og det er det gavnligt og helende at være en del af et fællesskab.
I fællesskaber og grupper arbejder vi med de personlige sår og traumer og med de kollektive traumer. Alle mennesker er berørt mere eller mindre af traumer, det er et fællesmenneskeligt vilkår.
I gruppen opstår samhørighed som er en stor helende og afstemmende virkning på nervesystemet, Nervesystemet bliver reguleret ved at være sammen med andre.

https://www.linehou.dk/personlig-udvikling-i-gruppe/

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

0/5 (0 Reviews)