Æteriske olier – følelsesmæssig balance

doTERRA æteriske olier arbejder for følelsesmæssig balance, kraftfulde olier der blidt og direkte afstemmer dine frekvenser, så gamle unødige mønstre slipper, der bliver mere plads til glæde og liv.

“Sundhed er vores fødselsret. Det er den fuldkomne forening af sjæl, sind og krop. Ikke et højtflyvende ideal, der er svært at opnå; men noget så enkelt og naturligt, at mange af os har overset det.”                                                                  Dr. Edward Bach

doTERRA olier doTERRA olier

Olierne styrker os igennem 5 stadier og forbereder os til det næste stadie.

  1. assisterer i kroppens helingsproces
  2. assisterer i hjertets helingsproces
  3. støtter i at forløse og slippe begrænsende overbevisninger
  4. øger spirituel opmærksomhed og genforbinder kontakten til det der er større
  5. inspirerer os i at opfylde vores livsformål

Hvis du har nydt duften af en fløjlsblød rose, så har du sanset den aromatiske kvalitet af rosens æteriske olie. Disse naturligt forekommende, flygtige aromatiske forbindelser findes i blomsterne, frøene, stænglerne, rødderne og i andre dele af planten. De essentielle olier giver planten beskyttelse mod rovdyr og sygdomme og spiller en rolle i plantens bestøvning. På samme måde har mennesker glæde af de æteriske oliers egenskaber. Foruden disse iboende egenskaber er planter smukke og giver stor æstetisk glæde til mennesker. Æteriske olier har igennem årtusinder været brugt til at styrke sundhed og helbred. Anvendes i madlavning og inden for forskønnelse og wellness. Planternes frekvenser korresponderer med menneskers frekvens og stimulere til at krop og psyke finder sin balance.

Genfind din sunde balance med æteriske olier

doTERRA æteriske olier er kraftfulde, olierne støtter i kroppens helings proces. Nogle af olierne anses for at være 40-60 gange stærkere og mere potente end urter. Æteriske olier hjælper kroppen i at modstå og bekæmpe uvenlige mikroorganismer Olierne renser organer, kirtler og støtter kroppens naturlige funktioner og balance og øger kroppens vibrationer. Planternes frekvenser korresponderer med menneskers frekvens, og stimulere til at finde den rette balance.

Slip af med begrænsende overbevisninger og genfind følelsesmæssig balance

Rene olier sikre kroppens sunde funktioner og afbalancerer, der er nu grundlag for at hjertet gennemstrømmes og vitaliseres, og nu kan der åbnes til vores følelses rige.

Olierne øger kroppens vibration og giver øget velvære og modstandskraft. Undertrykte følelser der tilbageholdes og lukkes ind i os, oplagres i krop og psyke.
Hvis vi forstiller os at følelser er energi, der stagner når de ikke kan løbe frit. Konsekvensen af tilbageholdte følelser er lav og fortættet energi, der ophobes inde i os. Denne ophobning  mærkes som for eksempel angst, depression, nedsat lyst og vitalitet.
Vitaliteten daler, frekvensen i cellerne daler, det er her æteriske olier er særlig velegnet, de genskaber den sunde naturlige frekvens i krop og psyke.

doTERRA æteriske olier`s forskellige unikke frekvenser, afbalancerer vores lave frekvenser og hjælper kroppen tilbage i sin naturlige balance.
I overgangsalderen oplever mange kvinder en ubalance, som på et sæt er helt bilogisk naturlig. Der skal genoprettes en balance over tid. Olierne er potente og hjælpsomme, når ny balance skal falde på plads.

Olierne øger også modstandskraften og højner livskvaliteten.

Hvordan heler vi? Ved at forløse og modtage!

Det er vigtigt at forstå at heling er en proces. Processen kan deles op i to overordnet hovedprincipper. Ved at forløse og modtage!

For at få plads til positive følelser og nyt liv, er det nødvendigt at forløse ophobede og stagnerede følelser. Er der et dybtfølt ønske i at få det bedre og genfinde sin balance, og er der vilje til at være med sig selv i en proces hvor følelser løsnes er det muligt at slippe gamle ophobede følelser. Overgivelse til processen er vejen til at hele. Der bliver mere plads inden i til at være den du længes efter. Mere plads til at modtage det der venter og som er en del af dit livsformål.

Spirituel opmærksomhed med doTERRA æteriske olier

Der er olier der arbejder på at trække sløret fra øjnene, en barrierer og de mentale overbevisninger er fortættede følelsesenergi, som ligger som et slør henover vores bevidsthed. Olierne afslører sandheden, og vi vil igen forbinde os til sjælen og vores lys. Frankincense er et eksempel på en olie der støtter spirituel opvågning, en kraftfuld hjælper til at åbne til guddommelig kontakt. Olien minder os om at vi ikke er forladt, men at vi er elsket og beskyttet.

Ny metode i følelsesarbejde

Følelsesafbalancering doTERRA oils

Bestil selv dine olier

0/5 (0 Reviews)