Kroppen er broen til sjælens visdom

Kroppen er broen til sjælens visdom

 

Sjælen
Lyt til din sjæl

Er det sandt at vores krop og sjæl er forbundet?

Ja, Kroppen er direkte forbundet med vores sjæl. Kroppen er en genvej til at lære sjælens stemme at kende. Kroppen hjælper med at åbne for at sjælen har noget at sige til os, der er beskeder fra sjælen. Kroppen er broen til sjælskontakt.

Vores krop lyver ikke, den er sand. Vores hjerne vil gerne bestemme og kontrollere og lukker helst af for kroppens sprog. Når hjernen lukker af for kroppen, er det fordi egoet styrer hjernen, for egoet hader forandringer og ubehag. Dette er et forsvar for forandringer.

Mange hader deres krop og stoler ikke på den, kroppen gør alt hvad den kan for at få opmærksomhed, sjælen er vores guide der kommunikerer til os hele tiden. Sjælen er guiden der får os til at vågne op når vi ikke er i balance. Vi kan få behandling, det er fint, men hvis ikke vi lytter til den læring og de beskeder sjælen kommunikerer via kroppen, vil vi miste sjælens visdom.

Meget af det der sker i kroppen er visdoms sprog

Ubehag, smerter og sygdom opfattes af de fleste som, at kroppen er dysfunktionel og at vi har gjort noget galt. Nogen gange er ubehag og sygdom, den eneste måde sjælen kan få vores opmærksomhed på. Tænk på kroppen som en container, der er direkte forbundet med sjælens visdom, sjælen bær på vores personlig kontrakt om hvad vi skal lære. En anden måde at sige dette på er, at sjælen guider os til at leve vores livsformål.

Læs også:   Livskrise og mistrivsel

Livet ændre sig

Når vi ændre opfattelse til kroppen til at være en hjælper, til at den kommunikerer visdom, vil det ændre livet. Måske forstår vi ikke signalerne, men med en tilgang, hvor vi åbner os for at lytte og tage kroppens signaler alvorligt, vil gøre forskellen på, om vi føler os som offer for de ting der sker i livet, for det ubehag vi oplever i kroppen, til at tage mere ansvar og agere ud fra vores styrke, sundhed og visdom. Lyt til kroppen og stol på at en dag vil forståelse indfinde sig. Ha tillid til din sjæls visdom, til sjælens guiding er den sandeste og sundeste i den givne situation.

Oftest forstår vi ikke det der sker i vores liv, det er som om livet skal leves uden at vi ved hvad der er i gang. Når vi har levet en periode igennem, oplever de fleste at forstå og mærker dyb indsigt, som ingen vil være foruden. Dette er visdom, dette er at have tillid til sin sjæl, og at den ved bedst, sjælen er vores indre sande visdom. Vi ved først hvad meningen er set retrospektivt. Og vi oplever og mærker, hvordan sjælen klapper af glæde.

Tag kraften hjem til dig selv

Mange giver sin kraft til sundhedspersonalet, i håb om at de ved hvad der er bedst, og at de ved hvad der skal til for at få det bedre, men at blive helt rask er ikke altid det der sker. Mange oplever at døje med vedvarende symptomer, at kroppen bliver ved med at kommunikere….

Læs også:   I de relationer vi er udfordret, er skyggen altid på spil!

Vi har lært, at andre har kraften og ekspertisen på kroppen og vi har givet vores kraft væk. vi sætter selv denne tone og forventning til behandleren.

Forstå, at vi kan ændre vores erfaring med sundhedssystemet, ved at indgå i et samarbejde, ved at tage ansvar og kommunikere din sandhed for dig og din krop.

Den holdning og tilgang vi har til vores krop og sundhedssystemet, har vi downloadet igennem livet. Vores erfaring bliver den måde vi reagerer og handler på. Det er muligt at skabe ændringer, ved at udtrykke vores følelser og fornemmelser, det er at tage mere ansvar.

Vi kan forbedre vores healing proces, ved at tage vores følelser og krops signaler alvorligt. Når vi sætter os på førersædet og tager medansvar, ændre vores liv sig til det bedre.

 

0/5 (0 Reviews)